Közel tíz év értékelése – Fórum öt tanszékvezetővel a 2012-ben életbelépett Munka Törvénykönyvéről

2021. November 22. 13:00
nincs helyszín megadva
A rendezvényről

A Munkajogi Szakág

szervezésében:  

ŐSZI ÖTÖS

Továbbképzés-sorozat a hivatásunkhoz szükséges aktuális tudáshoz – ügyvédi, jogtanácsosi kreditpontokért

VERSENYSZFÉRA – KÖZSZOLGÁLAT – STRESSZKEZELÉS

A képzési sorozat ötödik előadása: 

Közel tíz év értékelése – Fórum öt tanszékvezetővel a 2012-ben életbelépett Munka Törvénykönyvéről 

Időpont: November 22. hétfő 13-tól 15 óráig.

Helyszín: Budapesti Ügyvédi Kamara - Díszterem (1055 Budapest, Szalay utca 7.)

Előadók: 

  • Berke Gyula, tanszékvezető, egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem, Munkajogi és Társadalombiztosítási Jogi Tanszék)
  • Ferencz Jácint, tanszékvezető egyetemi docens (Széchenyi István Egyetem, Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék); ügyvéd (Ferencz, Fodor T., Kun & Partners Ügyvédi Társulás)
  • Gyulavári Tamás, tanszékvezető egyetemi tanár (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Munkajogi Tanszék); titkár (Magyar Munkajogi Társaság)
  • Kun Attila, tanszékvezető egyetemi tanár (Károli Gáspár Református Egyetem, Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék); ügyvéd (Ferencz, Fodor T., Kun & Partners Ügyvédi Társulás)

Vitavezető:

Horváth István, tanszékvezető egyetemi docens (ELTE ÁJK, Munkajogi és Szociális jogi Tanszék), ügyvéd (Dr. P. Horváth Ügyvédi Iroda); szakágvezető (MJE Munkajogi Szakág); titkár (Magyar Munkajogi Társaság)

 

Tematika:

Tizedik „életévébe” lépett, és még mindig új Mt.-nek hívják! Majd egy esztendő megalapozza az értékelést. A törvény hatályba lépése óta első alkalom, hogy tanszékvezetők – akiknek az elmélet mellett a gyakorlat is „tarsolyukban” van – mondják el egyes jogintézményekkel kapcsolatos véleményüket és javaslataikat. Azokkal kapcsolatban, amik esetleg hiányoznak a kódexből.

Tisztelt Kollégák! Ha részt vesznek, Önök is megoszthatják, mi tetszik, és mi az, ami nézetük szerint módosításra vagy hatályon kívül helyezésre szorul. Egy fórum, ahol kölcsönösen tanulhatunk egymástól!   

 

Az előadáson történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2021. november 21-én 16 óráig - a szabad helyek függvényében - van lehetőség megtenni.

Ha a személyes részvételi létszám megtelik, illetve egyéb okból Ön az előadáson online szeretne részt venni, kérjük az alábbi oldalon jelentkezzen az eseményre.

A kétórás képzésen történő részvételért 2 kreditpont írható jóvá.

 

Személyes adatait az egyleti  tagsági jogok gyakorlása, kommunikáció, illetőleg egyleti rendezvényeken, képzéseken történő részvételek érdekében, az Egylet alapszabálya, vagy az Ön hozzájárulása alapján, illetve képzések esetén az akkreditáló szervezet előírásainak megfelelően kezeljük. Azokat reklám céljára nem használjuk, nem hozzuk nyilvánosságra és másoknak sem adjuk át.