Stressz, kiégés és pszichológiai rugalmasság – Hogyan alkalmazkodjunk az állandó bizonytalansághoz a testi-lelki egészségünk megőrzése mellett?

2021. November 3. 13:00
nincs helyszín megadva
A rendezvényről

A Munkajogi Szakág

szervezésében:  

ŐSZI ÖTÖS

Továbbképzés-sorozat a hivatásunkhoz szükséges aktuális tudáshoz – ügyvédi, jogtanácsosi kreditpontokért

VERSENYSZFÉRA – KÖZSZOLGÁLAT – STRESSZKEZELÉS

A képzési sorozat második előadása: 

Stressz, kiégés és pszichológiai rugalmasság – Hogyan alkalmazkodjunk az állandó bizonytalansághoz a testi-lelki egészségünk megőrzése mellett?

Időpont: November 3. szerda 13-tól 15 óráig.

Helyszín: Budapesti Ügyvédi Kamara - Díszterem (1055 Budapest, Szalay utca 7.)

Előadó: Dr. Márky Ádám, Longevity Project orvosigazgató

Tematika:

A nehéz helyzetek - különösen a krízisek - nehéz érzésekkel és gondolatokkal járnak együtt. Az, hogy mennyire tudunk jól működni ezekben a helyzetekben attól függ, hogy mire fókuszálunk; arra, hogy ezen nehéz érzésekkel, gondolatokkal együtt is azt tudjuk tenni, ami számunkra fontos, értékes vagy pedig arra, hogy ezeket az érzéseket megváltoztassuk, hogy azt tehessük, ami fontos. Utóbbi az az ördögi kör, ahova a túlélő és problémamegoldó agyunk rendszerint behúz minket és ahol előbb-utóbb mind testi, mind lelki értelemben kiégünk, megbetegszünk. Az előadásban azt nézzük meg, hogy mik azok az evolúciós minták a fejünkben, amik miatt megoldani próbáljuk az életünket, nem pedig megélni. Átbeszéljük azokat a készségeket, amik fejlesztésének segítségével kiszabadulhatunk!

Az előadáson történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2021. november 2-án 16 óráig - a szabad helyek függvényében - van lehetőség megtenni.

Személyes részvételhez ezen az oldalon a jobb felső sarokban található "jelentkezés az eseményre" gombra kattintva tud regisztrálni.

Ha a személyes részvételi létszám megtelik, illetve egyéb okból Ön az előadáson online szeretne részt venni, kérjük az alábbi oldalon jelentkezzen az eseményre. 

A kétórás képzésen történő részvételért 2 kreditpont írható jóvá.

 

Személyes adatait az egyleti  tagsági jogok gyakorlása, kommunikáció, illetőleg egyleti rendezvényeken, képzéseken történő részvételek érdekében, az Egylet alapszabálya, vagy az Ön hozzájárulása alapján, illetve képzések esetén az akkreditáló szervezet előírásainak megfelelően kezeljük. Azokat reklám céljára nem használjuk, nem hozzuk nyilvánosságra és másoknak sem adjuk át.