Az idő tényleg pénz – a munkaidő és a díjazás összefüggései, különös figyelemmel a COVID okozta különös helyzetekre

2021. October 26. 13:00
nincs helyszín megadva
A rendezvényről

A Munkajogi Szakág

szervezésében:  

ŐSZI ÖTÖS

Továbbképzés-sorozat a hivatásunkhoz szükséges aktuális tudáshoz – ügyvédi, jogtanácsosi kreditpontokért

VERSENYSZFÉRA – KÖZSZOLGÁLAT – STRESSZKEZELÉS

A képzési sorozat első előadása: 
Az idő tényleg pénz – a munkaidő és a díjazás összefüggései, különös figyelemmel a COVID okozta különös helyzetekre

Időpont: Október 26. kedd 13-tól 15 óráig.

Helyszín: Budapesti Ügyvédi Kamara - Protokollterem(1055 Budapest, Szalay utca 7.)

Előadó: Pál Lajos, ügyvéd (Pál és Kozma Ügyvédi Iroda); titkár (Magyar Munkajogi Társaság)

Tematika:
A munkaidő megszervezése a munkáltató működése szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, éppen ezért a napi munkajogi gyakorlat szempontjából a legtöbb megoldandó kérdést ez a téma veti fel. Az előadás ismerteti a foglalkoztatási és rendelkezésre állási kötelesség teljesítésének és a munkaidő beosztásának, díjazásának alapvető összefüggéseit. Ennek kapcsán bemutatja a munka- és pihenőidő lényeges jogintézményeit, így az egyenlőtlen munkaidő-beosztás, a rendkívüli munkaidő elrendelése, a pihenőidő beosztása szabályait.

A COVID sajátos helyzetet teremtett a munkáltatók számára a foglalkoztatási kötelesség teljesítése kapcsán, ami különösen a munkavállaló munkaidejének megszervezése, és díjazása kapcsán vetett fel sokszor nehezen megoldható kérdéseket. Az előadás ezekre a kérdésekre kínál válasz- és megoldási lehetőségeket. 

Az előadáson történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2021. október 25-én 16 óráig - a szabad helyek függvényében - van lehetőség megtenni.

Ha a személyes részvételi létszám megtelik, illetve egyéb okból Ön az előadáson online szeretne részt venni, kérjük az alábbi oldalon jelentkezzen az eseményre. 

A kétórás képzésen történő részvételért 2 kreditpont írható jóvá.

 

Személyes adatait az egyleti  tagsági jogok gyakorlása, kommunikáció, illetőleg egyleti rendezvényeken, képzéseken történő részvételek érdekében, az Egylet alapszabálya, vagy az Ön hozzájárulása alapján, illetve képzések esetén az akkreditáló szervezet előírásainak megfelelően kezeljük. Azokat reklám céljára nem használjuk, nem hozzuk nyilvánosságra és másoknak sem adjuk át.