Veszélyhelyzetből vissza a hétköznapokba – munkaszerződés...

2020. Jul 03. | Távoktatás - "home office"

Adatlap

Dátum
2020-07-03 06:15

Részvétel
regisztrációhoz kötött, ingyenes

Kreditpontok
Ügyvédek: 4 kreditpont

Regisztráció az eseményre
Előadók

Dr. habil Horváth István tanszékvezető - ELTE ÁJK Dr. Dudás Katalin - ELTE ÁJK Dr. Gellérné dr. Lukács Éva ELTE ÁJK
A rendezvényről

A veszélyhelyzet és annak joga vissza nem fordítható változásokat hozott a munka világába. Ezzel kapcsolatos praktikus képzést nyújtanak az ELTE előadói. 

A "hangos" (az előadók szöveg-alámondásával, magyarázataival, kifejtéseivel lejátszható) fájlokat bárki szabadon letöltheti. Kreditpont csak sikeres tesztkitöltésért jár! Vizsgázzon az alábbiak szerint! 

(1) regisztráljon az eseményre (ha már bejelentkezett felhasználó, elég egy kattintás a lap alján. Ha még nem járt oldalunkon, először  regisztráljon (jobb felső sarok, a vonaltól jobbra)

(2) töltse le a 3 előadás fájljait és figyelmesen hallgassa meg az előadásokat (a lejátszás bármikor megszakítható, vagy újra indítható). 

(3) 2020. augusztus 31-ig bármikor lépjen vissza a képzési felületre emailcím + jelszós bejelentkezéssel >jobb felső sarok az emberkétől balra > "személyes menü" > "képzéseim" és  ott legalul találja a "Tudás ellenőrzése" alatt a tesztlapokat

(4) a kitöltés megszakítható, az egyes témacsoportok bármilyen sorrendben elvégezhetők.  Sikertelen kitöltés esetén kérjen új tesztlapot és próbálja újra, amíg a minimumpontszámot el nem éri! 

Ha a minimumpontszámot elérte, a vizsga sikeres. A 4 kreditpontot időszakosan jelentjük a MÜK OAB-nak és elektronikusan pár nap alatt - de legkésőbb az időkapu bezárása után -  kreditigazolását feltöltjük a belépéskor lenyitható „személyes menü”-jébe, ahonnan kinyomtathatja. 

Személyes adatait az egyleti  tagsági jogok gyakorlása, kommunikáció, illetőleg egyleti rendezvényeken, képzéseken történő részvételek érdekében, az Egylet alapszabálya, vagy az Ön hozzájárulása alapján, illetve képzések esetén az akkreditáló szervezet előírásainak megfelelően kezeljük. Azokat reklám céljára nem használjuk, nem hozzuk nyilvánosságra és másoknak sem adjuk át.

A KREDITIGAZOLÁSOKAT LEGKÉSŐBB SZEPTEMBER 3-IG TÖLTJÜK FEL A RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYES MENÜJÉBE ÉS A KAMARAI NYILVÁNTARTÁSBA

A MÜK a rendezvényt 4 kreditponttal vette nyilvántartásba.
Program

A visszatérés lépései - miként „állítsuk át” a munkaviszonnyal kapcsolatos szabályokat a veszélyhelyzetről a hétköznapokra?

Munkavédelem munkajogi aspektusból - visszatérés a munkahelyre a veszélyhelyzet után

Társadalombiztosítási gyakorlati kérdések

Letölthető előadás anyagok

Regisztráció az eseményre

Magyar Jogász Egylet