Új világ: perek, nem-perek és végrehajtások a veszélyhelyzet jogrendjében

2020. May 13. 13:00
nincs helyszín megadva
A rendezvényről

Három neves gyakorló jogalkalmazó mutatja be a veszélyhelyzet és a "kivezetése" jogát a peres nem peres és végrehajtási eljárásokban. Erre az ismeretre a veszélyhelyzet elmúltával is szükségünk lesz. Elhelyeztük az anyagban a veszélyhelyzet kivezetéséről szóló törvény ("Lexodus")  tervezete alapján készített újabb előadást is, melyhez kérdéseket is csatoltunk. 

A "hangos" (az előadók szöveg-alámondásával, magyarázataival, kifejtéseivel lejátszható) fájlokat bárki szabadon letöltheti. Kreditpont csak sikeres tesztkitöltésért jár! Vizsgázzon! 

(1) regisztráljon az eseményre (ha már bejelentkezett felhasználó, elég egy kattintás a lap alján. Ha először jön, regisztráljon (jobb felső sarok, a vonaltól jobbra)

(2) töltse le a 4 előadás fájljait és figyelmesen hallgassa meg az előadásokat (a lejátszás bármikor megszakítható, vagy újra indítható). 

(3) 2020. július 15-ig bármikor lépjen vissza a képzési felületre emailcím + jelszós bejelentkezéssel >jobb felső sarok az emberkétől balra > "személyes menü" > "képzéseim" és  ott legalul találja a "Tudás ellenőrzése" alatt a tesztlapokat

(4) a kitöltés megszakítható, az egyes témacsoportok bármilyen sorrendben elvégezhetők.  Sikertelen kitöltés esetén kérjen új tesztlapot és próbálja újra, amíg a minimumpontszámot el nem éri! 

Ha a minimumpontszámot elérte, a vizsga sikeres. A 4 kreditpontot jelentjük a MÜK OAB-nak és elektronikusan pár nap alatt - de legkésőbb az időkapu bezárása után -  kreditigazolását feltöltjük a belépéskor lenyitható személyes menüjábe. 

Személyes adatait az egyleti  tagsági jogok gyakorlása, kommunikáció, illetőleg egyleti rendezvényeken, képzéseken történő részvételek érdekében, az Egylet alapszabálya, vagy az Ön hozzájárulása alapján, illetve képzések esetén az akkreditáló szervezet előírásainak megfelelően kezeljük. Azokat reklám céljára nem használjuk, nem hozzuk nyilvánosságra és másoknak sem adjuk át.

A KREDITIGAZOLÁSOKAT JÚLIUS 20-IG TÖLTJÜK FEL A RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYES MENÜJÉBE ÉS A KAMARAI NYILVÁNTARTÁSBA